Lasergravure machine

Publié le par laserpennen

Rode laser pointer 300mW me is zeer goed te verkopen in de markt vanwege zijn heldere licht perfecte avond .usage gezien een rode balk, het punt is goed lumileux.Nous hebben verschillende power, kunt u uw favoriete in onze winkel te kiezen. want we hebben onze eigen fabriek en hebben een uitstekende ontwerper team, onze are100% nieuwe laserzwaard , hoge kwaliteit en goede desigen.
Deze groene laser pointer 3000mW overkill werkt met een hoge capaciteit accu's 18.650 voor een periode van 3000mW groene laser bedrijf met meer longue.Pour beveiligingssleutels die bundel macht maximum, moet goedkoop krachtige laser gebruikt worden cellen of batterijen volledig opgeladen.


Deze prijs 3000mW groene laser is bijzonder compleet: het heeft een wiel dat helpt om de straal richten het nog beter zichtbaar en krachtiger te maken, het heeft ook een sluiting aan beveiligingssleutel - groene Lasergravure machine significant branden voor een laser van deze bevoegdheid . Zijn beveiligingssysteem is een belangrijk criterium om de toegang tot kinderen of iedereen die van de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen niet spreekt voorkomen.
De groene laserpen 5mW heeft een groene laser met een vermogen van 5mW. Door de koperen behuizing heeft de laser een strak design. Het duurzame en stevige materiaal zorgt ervoor dat de laser breed inzetbaar is. Zo kan deze onder andere gebruikt worden voor het geven van presentaties of in het onderwijs. Verder is deze laser geschikt voor rondleidingen en in nachtclubs.
Met een bereik tussen de 500m en 2000m zal de laser in de avond maar ook overdag goed zichtbaar zijn. De golflengte is 532nm en heeft een verwachte levensduur van 10.000 branduren. De laserpen werkt op 2x AAA batterijen. Verder zijn al onze lasers uitgerust met een IR filter.
Deze 10W groene laserafstandsmeter gebruik buitenshuis bedoeld voor de hand liggende redenen van veiligheid! In feite kan deze high-powered groene laser pointer een wedstrijd, een sigaret en een rotje op te blazen een verre bal ontbranden! Met het, kunt u ook schrijven in de sneeuw of op het ijs! Met een capaciteit van 10.000 MW en een groene laser range 10 km, kunt u ook gebruiken om te wijzen naar de sterren.


Dit met lasers laser handschoenen wordt geleverd met 4 groene laser pointer, een oplader en een batterij 18650, doe de show met de krachtige laser handschoen gemaakt van 4 groene bronnen van 30mW met de hand op de oplaadbare batterij met een batterijduur van 2 tot 3 uur, beschikbaar ook in rood. Alvorens te kopen, te besteden aan de keuze van de laser handschoenen Main links of rechts!
Professionele diensten. Is toegewijd om u de beste shopping ervaring mogelijk te maken. Als je koopt, kunt u er zeker van zijn dat we hier zijn om zorg te dragen voor al uw vragen en zorgen. Neem gerust contact met ons op. In 24 uur, gegarandeerd om u een bevredigend antwoord. professioneel product.
Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en verkopen van laserpen van grote ondernemingen. Kan veel laser pointer te bieden. Betrouwbare kwaliteit, goede service. We zullen het beste product, de laagste prijs, loyale samenwerking met u! Blij met uw komst!

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article